Holdningstøy

Vi leverer holdningstøy fra Erreà 3D Wear. Utviklet av osteopater og fysioterapeuter i tett samarbeid med toppidrettsutøvere. Erreà Active Tense er utviklet gjennom 3 års forskning og utvikling. Etter flere dusin prototyper og hundrevis av felttester under både trenings- og konkurransesituasjon med profesjonelle idrettsutøvere fra 30 ulike idrettsgrener ble Active Tense lansert i 2012.

  • Eneste holdningstøyproduktene på markedet med exoskjellet i naturlig harpiks som er sveiset inn i tekstilet.
  • Inspirert av kinesiologitaping for å gi eksepsjonell stabilitet til muskler og ledd, under trening og ved daglig bruk.
  • Enestående og patentert ergonomisk design med perfekt passform som følger kroppen naturlige bevegelser
  • Avanserte vevsteknikker gir ulike overflater som sikrer rask svettedispersjon og effektiv ventilasjon slik at kroppen holdes tørr og komfortabel
  • 100% utviklet og produsert i Italia og Oeko-Tex Standard 100 sertifisert – garantert høyeste kvalitet

Hvordan fungerer det

Det innebygde exoskjellet i Active Tense plaggene støtter kroppens naturlige bevegelser ved å forbedre holdningen uten å hemme bevegelsesfriheten. Dette skjer gjennom en kombinasjon av aktiv og passiv stabilisering.

Aktiv stabilisering

Aktiv stabilisering gir gradvis muskel- og leddstøtte som er rettet mot å styrke kroppens naturlige bevegelser, holde dem på rett plass og eliminere bevegelser som er feil eller unaturlige.

Passiv stabilisering

Passiv stabilisering er en funksjonell guide som oppmuntrer kroppen til å innta en passende holdning, og som hjelper muskler og ledd til å holde seg riktig justert.

Active Tense bidrar til å redusere vibrasjoner i muskulaturen og dermed også muskeltretthet under og etter aktivitet. Samtidig bidrar Active Tense til å forbedre persepsjonen, evnen til å oppleve og gjenkjenne kroppsdelenes posisjon, et viktig aspekt ved bevegelseskontroll. Takket være den eksepsjonelle støtten til muskulatur og ledd som bidrar til et redusert stressnivå for kroppen, vil Active Tense også kunne bidra til redusert rehabiliteringstid etter skade.

Arrius shorts

Arrius shorts med innebygget biomekanisk exoskjellett er designet for å gi støtte til quadriceps, flexorer og glutealmusklene. Shortsen gir rettet støtte for bedre stabilitet og reduserer muskelvibrasjoner uten begrense sportslig ytelse. Ideel for idretter som fotball, basketball, volleyball, rugby, baseball, løping, ski og vektløfting.

Caleyo 3/4 bukse

Det biomekaniske exoskjellettet i Caleyo 3/4 bukse gir støtte til hoften (utoverførere) og lyske (innoverfører) og bedre bedre stabilitet i kneet under og etter aktivtet. Buksen har meget god komfort og effektiv svetteabsorpsjon. Ideell for idretter hvor bedre kontroll og støtte i kneet er viktig, som for eksempel basketball, volleyball, langdistanseløp, turning og ski.

Saiph/Mizar trøye

Trøyene Saiph (kort erm) og Mizar (lang erm) er spesielt utviklet for å gi bedre holdning gjennom å gi både aktiv og passiv støtte til den øvre ryggmuskulaturen, skulderleddene og rotator cuffs. Trøyene bidrar også til redusert vibrasjon i den øvre armmuskulaturen. Mizar trøyen gir i tillegg støtte og bedret stabilitet til albueleddet.

Saiph og Mizar trøyene kan benyttes daglig for en bedre holdning, under aktivitet og ved ledd- eller muskelskader øvre rygg/skuldre. De er blant annet ideelle til idretter som basketball, tennis, volleyball, rugby, golf, vektløfting, bueskyting, turn og baseball for å nevne noen.

Active Tense Lite

Etter mer enn 2 års forskning og utvikling lanserte Erreà i 2016 Active Tense Lite. De innovative Active Tense Lite produktene er designet for dem ønsker ergonomisk holdningstøy som fungerer like godt til fysisk aktivitet som til daglig bruk. Det ultralette ensfargede tekstilet med v-hals gjør Active Tense produktene både elegante og komfortable, ideelt for bruk når som helst. I tillegg til det sveisede exoskjellettet bidrar den differensierte passformen på tekstilet til å gi effektiv støtte til muskulatur og ledd for bedre ytelse og rehabiliteringstid etter konkurranse, trening og skader.

Trøyen er spesielt designet for å gi bedre holdning og stabilitet i overkroppen gjennom støtte til ledd og muskler i skuldre og øvre del av ryggen. Shortsen gir støtte til quadriceps, hamstring, hofteleddsbøyer og innoverførere. Felles for dem begge er at de bidrar til reduksjon i vibrasjoner i muskulaturen. De særegne sømmene er designet og plassert på en slik måte at de ikke bidrar til friksjonsskader samtidig som de forankrer og forsterker tekstilenes ytelse og funksjon.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.