Om oss

Sportymed.no er spesialisten på sportsmedisinsk forbruksmateriell og treningsutstyr. Drevet av mennesker med lidenskap for idrett, helse, gründerskap og netthandel. Sportymed.no er et direkte resultat av manglende fagkunnskap hos sportsbutikkene. For å si det på en annen måte, vi gikk rett og slett lei av å få spørsmålet “Vil du ha den til 19,- kroner eller den til 29,-?” i retur når vi spurte etter sportstape.

Målet er ikke vanskeligere enn å gjøre det bedre enn som så. Fordi du som kunde fortjener at din leverandør også byr på litt mer kunnskap enn bare prisforskjellen når du skal handle skademateriell. Også tenke vi at det kunne være greit om utvalget var litt bredere. Det er dette vi gjør et ærlig og redelig forsøk på å løse.

Vi har kanskje ikke markedets bredeste produktutvalg helt enda, men langt mer enn de aller fleste. Vi har valgt å samarbeide med produsenter som leverer kvalitet, produktene du får fra oss skal være bra! Kompetansen vår deler vi i utfyllende produktbeskrivelser slik at du vet hva du får for pengene. Ikke bare hva varen koster. Der det er hensiktsmessig har vi også satt opp eksempler på bruksområder slik at du enkelt skal kunne velge akkurat det produktet som dekker dine behov.