Spennende samarbeid!

Molde FK har valgt Sportymed.no som sin leverandør sportsmedisinsk forbruksmateriell og treningsutstyr. Avtalen, som strekker seg ut 2022 sesongen, er inngått i nært samarbeid med vår hovedleverandør Svea Sport Medical som står bak merkevarene SportDoc sportsmedisinsk utstyr og Sportquip treningsutstyr.

 

Avtalen innebærer at Molde FK benytter Sportymed.no som sin prefererte leverandør av alt innen sportsmedisinsk forbruksmateriell og treningsutstyr gjennom hele avtaleperioden. Dette betyr i hovedsak at Molde FK vil bruke produkter fra SportDoc og Sportquip, men også andre produkter i Sportymed.no sitt sortiment.

Øystein Neerland, administrerende direktør i Molde FK, er svært fornøyd med avtalen. «Avtalen sikrer oss tilgang på et bredt spekter av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Sportymed.no har i samarbeid SportDoc et meget godt sortiment som dekker klubbens behov til både elite og bredde. Vi ser frem til et gjensidig godt samarbeid med Sportymed.no i årene som kommer.».

Daglig leder i selskapet som driver Sportymed.no legger ikke skjul på at han synes dette er stort. «Å få en klubb som Molde FK på kundelisten så tidlig er selvfølgelig gøy og veldig, veldig spennende! Vi er ydmyke over å få tillit hos en av de mest profesjonelle og profilerte eliteserieklubbene i Norge. Nå handler det for oss om å levere slik at Molde FK kan prestere!».

For Svea Sport Medical som står bak merkevarene SportDoc, en komplett serie av sportsmedisinske produkter, og Sportquip treningsutstyr, er avtalen en viktig del av selskapets satsning i det Norske markedet. Det Sverige baserte selskapet leverer allerede til en rekke svenske landslag, blant annet i fotball, langrenn og skiskyting. Nå vil også en norsk eliteserieklubb bruke selskapets produkter.

Sports Management ved Espen Røbekk ble benyttet som rådgiver i forbindelse med både forhandlinger og avtaleinngåelse.