Visjon

Hver eneste dag leverer vi produkter til aktive mennesker. I en rekke ulike idretter og nivåer som strekker seg fra mosjonister til toppidrett. Det de har til felles er at de elsker å holde seg i form og utøve aktiviteten sin. Det skal vi bidra til, enten det er forebygging, behandling eller rehabilitering av skade. Det forplikter. Derfor har vi utarbeidet et fundament bestående av noen målsetninger og visjoner som skal hjelpe oss til alltid å levere på den forpliktelsen.

MÅLSETNINGER

Vi Sportymed.no har som mål å være førstevalget til idrettsklubber og aktive mennesker, uansett idrett og nivå, når de har behov for sportsmedisinsk forbruksmateriell.

For å nå dette målet må vi:

  • Dele kompetanse og kunnskap, både om produkter og temaer omkring idrettsskader. Dette gjør vi gjennom gode og utfyllende produktbeskrivelser i nettbutikken, kunnskapsbank på hjemmesiden vår og temaartikler i bloggen vår.
  • Alltid tilby produkter av høy kvalitet.
  • Tilby rask levering tilpasset behovene til den enkelte kunde

VERDIER

Lidenskap. Menneskene i vår organisasjon skal ha lidenskap for sport og idrett og et brennende ønske om å hjelpe andre.

Mot. Mot som gir oss styrke til utvikle oss, se nye løsninger og skape eller reagere på endringer.

Kvalitet. Kvalitet på absolutt alt vi leverer. Først og fremst produkter og kundeservice, men kvalitet skal til grunn for alt vi foretar oss.